ACORD FORMACIÓ MIFID

Comunicaciones ACB-SBBVA

NOTA PELS AFILIATS/DES: ACORD FORMACIÓ MIFID

Respecte les diferents consultes rebudes pels empleats/des sobre les casuístiques que s’estan generant sobre la interpretació i aplicació de l’Acord de Formació MIFID, dir-te el següent:

  1. Hem contactat amb RR.LL. per contrastar la veracitat o no de les casuístiques sorgides.
  2. Des d’ACB, estem en total desacord amb la interpretació restrictiva i de part que està fent l’empresa de l’esmentat Acord de Formació.
  3. Estem ja en contacte amb els altres Sindicats majoritaris amb la finalitat d’estudiar i acordar iniciatives conjuntes a realitzar, així com reclamar l’engegada dels mecanismes de revisió establerts en aquest Acord, tot això sense descartar les accions individuals que igualment estimem oportunes.
  4. Tot i així, mentrestant, et recomanem fer una consulta personal vinculant al S.A.E. (Servei d’Atenció a l’Empleat BBVA – sae.es@gbbva.com ), així com que,en la mesura del possible, ens facis arribar còpia de la contestació de la mateixa a l’email: sede@acb-sbbva.com , per poder tractar, argumentar i completar davant l’empresa, fins i tot de forma específica si fos necessari, sobre totes les casuístiques plantejades.
DESCARGAR COMUNICACIÓN COMPLETA www.acb-sbbva.com